Despre BT Leasing

BT Leasing

Cine suntem?

Povestea noastră a început in 1995, din dorința de a sustine inițiativele românilor. Am fost printre primele companii cu capital integral românesc care să ofere servicii de leasing și am reușit, în cei peste 29 de ani, să învățăm de la clienții noștri si să ne diversificăm opțiunile de finanțare, astfel încât sa fim alături de nevoile lor.

Din 2002, facem parte din Grupul Financiar Banca Transilvania și credem că serviciile de finanțare sunt, înainte de toate, despre oameni și despre încredere. Susținem oamenii întreprinzători, cei care au curajul să facă lucruri și care țin economia României în mișcare, cu soluții de leasing personalizate pentru ei și pentru afacerea lor.

Despre noi, în cifre

29+
ani de experiență
100mii+
bunuri finanțate
30mld+
RON valoare finanțată
45mii+
clienți finanțați

Pentru antreprenorii mereu în mișcare

Contribuim la misiunea BT de a fi principalul susținător al antreprenoriatului românesc, cu servicii și produse de finanțare gândite special pentru afacerea ta — de la PFA, IMM la firme medii și mari.

Fie că îți dorești o mașină pentru firma ta, echipamente industriale, de construcții sau ai nevoie de finanțare pentru business-ul tău din zona agricolă, îți suntem alături cu soluții de leasing adaptate planurilor tale.

Suntem ceea ce facem

Ne propunem să fim un promotor activ al sustenabilității, care este pentru noi atât un angajament, cât și un model de business.

Încurajăm clienții să facă pasul către tehnologii prietenoase cu mediul, oferindu-le opțiuni de leasing pentru autoturisme electrice și hibride.